stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 10.04.2020 08:53:32

RAZPAD SISTEMA: Kaj se dogaja pri Barceloni?! Zaskrbljujoče novice iz Katalonije, zdaj so dosegli dno!

Dogajanje v Barceloni še naprej buri duhove.

Trenutno velika kriza je povzročala veliko negotovost tudi v vrstah vodilne ekipe la lige Barcelone. Pri nogometnem klubu iz Katalonije so čez noč ostali brez štirih direktorjev in dveh podpredsednikov, potem ko so ti v četrtek zvečer v skupnem pismu obvestili javnost o svojem odstopu zaradi nezadovoljstva s potezami predsednika Josepa Bartomeuja.

Med šestimi člani uprave, ki so odstopili, sta tudi podpredsednika Emili Rousaud in Enrique Tombas. Sodu naj bi izbilo dno nedavno dejanje uprave, ki je trdilo, da igralci niso privolili na znižanje plač zaradi trenutne krize, kar pa je med prvimi zanikal prvi zvezdnik Lionel Messi.



Kot pišejo španski mediji, je eden največjih nogometnih klubov na svetu z odstopom šesterice ostal brez skoraj tretjine članov uprave, saj se je njihovo število z 19 zmanjšalo na vsega 13. Mandat zdajšnjemu predsedniku poteče julija prihodnje leto. Bartomeu je že napovedal, da se ne bo potegoval za nov mandat. 

"Spodaj podpisani smo obvestili predsednika Bartomeuja, da nepreklicno odstopamo s položajev v upravnem odboru nogometnega kluba Barcelona. Pred klubom so veliki izzivi, na katere bo zelo vplivala tudi pandemija, s kriteriji in politiko kluba pa se ne moremo strinjati," so v skupni izjavi med drugim zapisali Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elias, Josep Pont, Maria Teixidor in Jordi Calsamiglia.

Članki iz rubrike