Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 10.04.2020 08:30:08

Veliko RAZKRITJE: Ko pokliče Olimpija ali Maribor, je NEMOGOČE reči ne, ON pa je ZAVRNIL OBA!

Jurij Kodrun
Zgodilo se je v zadnjem poletnem prestopnem roku.

Pri Olimpiji in Mariboru so si želeli podpisati izjemno perspektivnega vratarja, člana mlade slovenske reprezentance. Gre za Žiga Freliha, ki je bil v zadnjih dveh sezonah član Krškega. Tam je bil v glavnem menjava Marku Zalokarju, a je ob koncu te zgodbe vendarle dobil več priložnosti in skupno zbral 17 prvoligaških nastopov.


Po izpadu nuklearcev v drugo ligo se je odločil poiskati novega delodajalca. "Bilo je nekaj ponudb z različnih koncev Evrope, dve tudi iz Slovenije," je najprej nekoliko skrivnostno dejal čuvaj mreže iz Žirov, nato pa vseeno potdil, da sta bila to Olimpija in Maribor. "Da, pogovarjali smo se z obema, a na koncu je vse obstalo. Nisem želel sprejeti ponudbe, ker to ne bi bilo dobro za moj razvoj. Sem pa imel konkretne ponudbe še iz Portugalske, Poljske, Švice, toda najbolj konkreten je bil Inter iz Zaprešića, ki je predstavljal najboljšo odskočno desko za moj nadaljnji razvoj. Pokazal je največ zanimanja, imel je projekt z mano, pa tudi hrvaška liga je zelo dobra za mlade igralce, da se dokažejo in gredo naprej."

Po tej sezoni bo vnovič zamenjal klub, z dobrimi obrambami v dresu hrvaškega prvoligaša, ki se je znašel pred stečajem, pa je pridobil še nekaj snubcev, tako da se mu ni potrebno preveč bati za svojo prihodnost, saj bo lahko izbiral, kje bo nadaljeval kariero.

Članki iz rubrike