Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
12 10.04.2020 00:05:01

Jankovićeve ODMEVNE BESEDE! Kritikom Čeferina sporočil: To je NEPOTREBNO, to zelo ŠKODI ugledu ...

Mediaspeed
Predsednik evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin je eden najbolj izpostavljenih Slovencev, v mednarodnih okvirih bržčas ni vplivnejšega.

Med pandemijo koronavirusa, ko je praktično ves svet priklopljen na aparate, vlade držav - tudi slovenska - pa komaj krpajo konec s koncem in se trudijo, da bi bile posledice čim manj boleče, Čeferin pomaga in tvorno sodeluje.

In ima kaj pokazati, za podporo in dejanja mu je brez dvoma večina Slovencev hvaležna. Ne vsi, saj se najdejo tudi kritiki njegovega lika in dela, a ljubljanski župan ni med njimi. "Aleksandra poznam že vrsto let in izjemno sem ponosen, da sva prijatelja," je med drugim zapisal Zoran Janković.

Njegovo sporočilo v podporo predsedniku Uefe Aleksandru Čeferinu objavljamo v celoti.

"Zadnje dni v medijih spremljam popolnoma neutemeljene in krivične napade na prvega moža UEFE Aleksandra Čeferina, kateri ne le da so nepotrebni, ampak škodijo ugledu države.

Aleksandra poznam že vrsto let in izjemno ponosen sem, da sva prijatelja.


Poznam ga kot delovnega, odločnega, kot človeka z jasno vizijo, ki išče rešitve in je poln optimizma. Zato je v svojem delu izjemno uspešen, cenjen, spoštovan in nedvomno zelo vpliven.

V teh težkih časih, ko se je tudi naša država znašla v vrtincu epidemije korona virusa, ni pozabil, od kod prihaja. Kot eden najvplivnejših mož na svetu je takoj priskočil na pomoč in uredil, da smo dobili prepotrebne zaščitne maske.

To lahko naredi le človek z izrazitim čutom do soljudi, ki mu je pripadnost in skrb za sodržavljanke in sodržavljane zelo pomembna. Aleksandra izjemno cenim in spoštujem ter sem mu za njegovo gesto hvaležen.

V teh časih je bolj kot kadarkoli pomembno sodelovati, biti strpen, solidaren, znati živeti skupaj, obenem pa spoštovati vse različnosti."

Zoran Janković
župan MOL

Članki iz rubrike