volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 10.04.2020 07:29:41

Bivši član Olimpije z NORO IDEJO, ki bi NAVDUŠILA navijače: Kaj pa, če bi se Šporar, Zajc in drugi...

alesfevzer.com
Kenan Bajrić bi kariero rad končal pri Olimpiji.

Kenan Bajrić je eden tistih Ljubljančanov, ki so se na tuje podali prek Olimpije. Vsestranski branilec je sredi sezone 2017/18 odšel na Slovaško, kjer je član Slovana iz Bratislave. Pravi, da mu pri slednjem nič ne manjka. Da uživa, dodaja. Kako ne bi, s Slovanom osvaja lovorike, hkrati je v tej sezoni okusil tudi slast igranja v skupinskem delu lige Europa. Zdaj, ko je dogajanje v svetu nogometa zamrlo, si je Bajrić vzel tudi čas za dnevni časopis EkipaSN in novinarjem slednjega med drugim zaupal, da bi kariero rad končal pri - Olimpiji!


"Verjeli ali ne, prav pred kratkim sem razmišljal o tem, da bi bilo res dobro, če bi kariero končal pri Olimpiji. Vsekakor načrtujem, da se bom nekoč vrnil v Slovenijo in na domačih tleh odigral še kako sezono. Ampak ne kjerkoli. Pri Olimpiji! Tam sem začel kariero, tam bi jo končal. Če bi se tedaj recimo vrnil še kdo, recimo Šporar, Miha Zajc in tako naprej, pa bi bilo to tako ali tako sanjsko. Mislim, da bi vsi uživali. Tudi navijači," je Bajrić postregel z naravnost noro idejo, ki bi bila za marsikaterega navijača Olimpije prav zares sanjska. A na njeno uresničitev bo treba še počakati, vsi nekdanji zmaji so ta hip pač aktivni na tujem in občutno predragi za svoj bivši klub.

CELOTEN POGOVOR S KENANOM BAJRIĆEM JE ŠE VEDNO NA VOLJO V DIGITALNI OBLIKI TISKANE EKIPE SN, IN SICER NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike