Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 23.09.2018 14:09:03

CAR! IDOL! Ali bedak ... Noro, KOLIKO OTROK se je LETOS (!?) rodilo angleškemu zvezdniku!

Neverjeten hat-trick angleškega reprezentanta.

Saido Berahino je svojčas veljal za velikega talenta in je bil tudi član udarne enajsterice angleškega reprezentance, ki so mu prerokovali prestop iz West Bromwicha v katerega od velikih angleških klubov. Ni mu šlo po načrtih. Danes igra za Stoke City, kakšen zadetek doseže le še sem ter tja, mu pa zato gre neprimerno bolje doseganje nekoliko drugačnih zadetkov. V tem koledarskem letu so se mu namreč rodili že trije otroci. Pri čemer ni nihče dvojček ali trojček.

To pa še ni vse ... Na zadnji dan meseca maja mu je prvorojenca povila nekdanja zaročenka Stehphania. Nekdanja zato, ker ga je v njuni hiši na Valentinovo (!?) zalotila s pevko Chelsea Lovelace, ki je 17. julija rodila hčerkico. Na Valentinov je torej prav tako že bila noseča, in sicer dva meseca manj, kot je bila noseča tedanja zaročenka. No, dva dni prej, 15. julija, pa je sinčka rodila Saidova prijateljica iz otroških dni, s katero sta bila skupaj le enkrat ali dvakrat. A dovoljkrat, kajti tudi ta otrok je Berahinov.

Torej tri rojstva, ki so postavila več rekordov, kajti niso se zgodila zgolj v dosedanje delu koledarskega leta 2018. Govorimo lahko o treh rojstvih v šestih tednih, s tremi različnimi ženskami. Dve rojstvi v zgolj treh julijskih dneh. In kaos, iz katerega se bo (ne)srečnik težko izvlekel.      

Značke: berahino, otroci, stoke

Članki iz rubrike