Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 23.09.2018 13:50:24

Sodniški masaker, ki je oškodoval KEKOVO RIJEKO: Krizo poglobili sodniki, Slovenec pa pravi ... (video)

Profimedia
Za Matjažem Kekom niso ravno najlepši časi.

Matjaž Kek je na gostovanju v Zagrebu doživel nov boleč udarec. Lokomotiva je bila boljša z 2:0, Rijeka pa je padla na peto mesto prvenstvene lestvice, ob tem pa ji vodilni Dinamo beži že za pet točk. Ob dejstvu, da imajo Zagrebčani celo tekmo manj.


A tokratni poraz je še bolj boleč, saj so na končni izid vplivale tudi sporne sodniške odločitve. Tamkajšnja javnost je ogorčena, prvi gol so nogometaši z Reke dobili iz prepovedanega položaja, na začetku drugega polčasa pa je glavni sodnik pokazal rdeči karton Robertu Punčecu, ki naj bi v svojem kazenskem prostori igral z roko. A roke sploh ni bilo. Enajstmetrovke gostitelji niso uspeli realizirati, a ob igralcu manj je bilo Rijeki vse skupaj še precej težje.

"Težko je biti pameten po takšnem porazu. Lokomotiva je zasluženo slavila, dosegla je zadetka, mi ne ... Jasno je, da so nekatere odločitve vplivale na dogajanje na terenu. To je bila zanimiva tekma," je med drugim diplomatsko dejal Kek in se dotaknil tudi rahle krize. Rijeka ni slavila že na štirih zaporednih tekmah, po treh remijih je sledil poraz. "Moramo razmisliti, kako se izkopati iz tega negativnega niza. Dobro smo začeli, težko pa je bilo igrati z igralcem manj. V sredo je nova tekma, moramo gledali naprej. Precej stvari moramo popraviti."

Značke: kek, rijeka

Članki iz rubrike