aljaz kate Odkrito.si

Slovenec, ki navdušuje tudi Kate in Williama

usodna ženska Svet24.si

Patološka odvisnost od "norega odnosa"

Zlata ženska Petisvet.si

Samo za ženske: to se zgodi, ko ...

požar v mežici Svet24.si

FOTO: Ljudje so se ponoči večinoma znašli sami,...

kate Svet24.si

FOTO: Princa Charles sta zasenčili obe snahi

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande šokirala s to spremembo

sasa lendero 2 Njena.si

Saša Lendero šokirala kot črnolaska!

nu
nu
1 15.08.2018 11:55:37

GROZLJIVO! Nogometaša ubili kar na igrišču - 100 strelov, prizori OSUPNEJO! (foto)

uboj nogometasa mehika
vszi
Kam je šel ta svet! Nihče nikjer ni več varen. Ubili so ga kar med tekmo in v krvi je obležal na igrišču.

Na tekmi mehiške amaterske lige med Realom iz Tapeace in Tochtepecom se je zgodil grozljiv zločin. Tolpa, ki je z motorji pridrvela na igrišče je ubila številko 9 domačega moštva, vse skupaj pa so izstrelili več kot 100 strelov.
Po poročanju lokalnih medijev je tolpa skušala ukrasti mobilne telefone in denarnice navijačev ter igralcev, potem pa so ugrabili še 19-letnega navijača. Okoli 20 do zob oboroženih članov tolpe je pridrvelo na igrišče in domnevno iskalo številko devet domačega moštva. Ko so ga našli, so začeli nanj streljati in na igrišču je obležal v krvi. Nesrečni nogometaš je seveda takoj podlegel ranam.
Kmalu je na prizorišče prispelo okoli 40 policajev, ki so ugotovili, da so napadalci sprožili več kot sto strelov, zaenkrat pa naj ne bi aretirali še nikogar. Člani tolpe so ugrabili tudi enega od navijačev, katerega pa je potem policija živega in zdravega našla nekaj ur kasneje na bližnji avtocesti. Policije je najstnik dejal, da so ga zamenjali z nekom drugim in, ko so to ugotovili, so ga pustili na cesti.
Viri blizu policije domnevajo, da je bil umor povezan s spopadom dveh tolp, ki se je zgodil dan prej na bencinski črpalki dan prej.

Značke: mehika, umor, tochtepeco

Članki iz rubrike