jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

Mojca Žnidarič Svet24.si

Poslanki kazen na dan izvolitve

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

Jana_Koteska Svet24.si

FOTO: Lepa manekenka v plesnih čeveljcih

Bine Volcic z menijem fatalnega vecera_resize Njena.si

Znan slovenski kuhar intenzivno trenira

Saša Lendero Njena.si

Kdo je tako zlomil Sašo Lendero?

nu
nu
2 15.08.2018 09:39:39

RAMOS UDARIL PO RONALDU! Tega niste pričakovali - ne boste verjeli, KAJ JE NAREDIL Portugalcu!

Profimedia
Zvezdnik Reala je močno presenetil z napadom na Cristiana Ronalda.

Potem ko se je kapetan Reala Sergio Ramos poleti čustveno poslovil od dolgoletnega soigralca Cristiana Ronalda in ostal pri zelo lepih besedah, pa je zdaj precej drugače. Ramosa so namreč zelo zmotile Ronaldove izjave o tem, da je s prihodom k Juventusu končno prišel v drugačen klub, kjer so vsi med seboj močno povezani in kjer delujejo kot družina. Ramos več kot očitno ocenjuje, da bi Ronaldo storil bolje, če bi bil tiho. 

Ker ni ostal, pa tiho ni ostal niti Sergio, ki je tako ali tako znan po tem, da na jeziku nima dlake. "Ne vem, o čem govori Cristiano in od kod prihajajo njegovi napadi. Tukaj smo bili vedno izjemno povezani, bili smo prava družina in ravno iz tega so izhajali naši uspehi. Seveda smo s Cristianovim odhodom izgubili igralca, ki je nasprotnikom povzročal veliko težav. Ne bomo pa zaradi njegovega odhoda nehali zmagovati, razloga za zmagovanje s tem odhodom nismo izgubili," je bil oster Ramos.

"Seveda je bil Cristiano določen simbol tega kluba, toda prepričan sem, da so bili razlogi za zmagovanje drugje in da ti razlogi ostajajo. Real se ne bo spremenil zaradi Cristianovega odhoda in zmagovanje se ne bo končalo. Upam, da bo šlo Cristianu dobro tam, kjer je zdaj. Vem pa, da bo šlo še naprej dobro nam," je še dodal.     

Značke: ramos, ronaldo, real

Članki iz rubrike