andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 15.08.2018 08:57:22

MESSI SE JE ODLOČIL! Tole je njegov odgovor ARGENTINSKI REPREZENTANCI in navijačem!

Profimedia
Veliko je bilo ugibanja, ali bo Lionel Messi ostal del izbrane vrste.

Po polomu na svetovnem prvenstvu je bil veliki argentinski zvezdnik ponovno izjemno razočaran oziroma je razočaran še vedno. Messi je že enkrat končal reprezentančno kariero, potem ko je doživel drugi zaporedni poraz v finalu južnoameriškega prvenstva, a si je nato premislil z željo nastopiti na mundialu. Naslednji mundial je tokrat izjemno oddaljen in veliko vprašanje je bilo, ali je kak drug cilj zanj dovolj mamljiv, da bi še vztrajal. 

No, pravzaprav je to še vedno vprašanje, kajti po poročanju najbolje obveščenih argentinskih medijev je Leo sporočil svojo odločitev argentinski zvezi, ki pa ni dokončna. Messi je sporočil, da do nadaljnjega ne bo prihajal na reprezentančne zbore in naj ga sploh ne kličejo za jesenske prijateljske tekme. Hkrati pa je dal vedeti, da bo o nadaljnjem igranju za reprezentanco oziroma o dokončnem slovesu še premislil. 

Veliko bo verjetno odvisno od tega, kdo bo novi selektor Argentine, ki po slovesu Jorgeja Sampaolija ostaja brez uradnega prvega moža stroke. Argentinski viri pa pravijo, da bi razočarani Messi v vsakem primeru utegnil ostati na "hladnem" do prihodnjega poletja, ko bo izjemno pomembno južnoameriško prvenstvo gostila velika rivalka Brazilija. Če bo seveda to sprejemljivo za novega selektorja, ki bo verjetno želel čim bolj uigrati reprezentanco. Z Messijem ali brez.    

Značke: messi, argentina

Članki iz rubrike