ana dolinar Odkrito.si

Ano Dolinar je to povsem strlo

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 25. septembra

Ryan Hammons Petisvet

Preden je umrl ...

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

Fadi Fawaz Svet24.si

George Michael naj bi si večkrat skušal vzeti ...

čokolada Najstnica.si

Recept za zdravo čokolado

JozicaEminaS_studio Njena.si

Novo življenje: Sveže samska Emina izgubila 30 kg

nu
nu
0 15.08.2018 09:04:46

DRAMA VSEH DRAM! Nogometaš MED TRAGEDIJO zgrmel SKUPAJ Z MOSTOM, njegova usoda OSUPNE!

Podrti most
vszi
Velika tragedija nosi v sebi tudi neverjetno športno zgodbo.

Oblasti govorijo o za zdaj 36 mrtvih in več huje ranjenih, sobotno zrušenje mostu v Genovi je ena največjih tragedij v moderni italijanski zgodovini. Ima pa tudi ta grozljivka elemente čudeža, med katere spada usoda italijanskega vratarja Davideja Capella, nogometaša slavnega imena, ki pa ni v sorodu s slovitim trenerjem Fabiem Capellom. 33-letni Davide je bil v času zrušenja ravno na tistem delu mostu, ki je zgrmel na sosesko pod seboj. 

Davide je padel skupaj s svojim avtomobilom, tako kot mnoge nesrečne žrtve. A v nasprotju z njimi je nekdanji vratar Cagliarija, ki zdaj brani za nižjeligaški Legino imel neverjetno srečo. "Vozil sem se po mostu, ko je nekaj zaropotalo in nato je vse skupaj padlo v globino. Z avtom sem po zraku med ruševinami letel 30, 40 metrov in prepričan sem bil, da mi ni pomoči," je po tragediji razlagal Capello, ki pa jo je odnesel čudežno. 

"Ko sem ugotovil, da sem čudežno preživel, sem takoj sporočil bližnjim, da sem na mostu, a da mi ni nič. Sicer so me odpeljali reševalci, ki niso mogli verjeti, da se sploh nisem udaril. Nato pa je tudi medicinsko osebje spoznalo, da sem povsem brez praske. Tega ne znam razložiti," je še povedal Capello - srečen zaradi lastne usode in povsem strt zaradi usode mnogih, ki so jo odnesli povsem drugače ...

Značke: genova, most, capello

Članki iz rubrike