tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

Veliki horoskop 2014 Svet24.si

Horoskop za petek, 21. septembra

Sanje, duša Petisvet

4 znaki, da gre za čas pred vašo smrtjo

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

voznik avtobusa, najstnik Svet24.si

VIDEO: Šolar je stekel pred avtobus, žalil ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

anela sabanagic 4 Njena.si

Takšna je Bizovičarjeva izbranka mesec dni po ...

nu
nu
0 15.08.2018 11:03:45

Hahaha, 'striček' je RES CAR! Ne boste verjeli, KAKŠNA PRAVILA je postavil IGRALCEM CHELSEAJA!

Maurizio Sarri
Reuters
Maurizio Sarri je na Otoku vse bolj priljubljen.

Čeprav marsikdo pravi, da njegova podoba, njegov način dela in njegovo obnašanje v Angliji preprosto ne moreta delovati, pa je dosedanji trener Napolija pri Chelseaju za zdaj uspešnica. Ne samo da je njegovo moštvo visoko zmagalo v prvem krogu premier lige, viri blizu klubu govorijo o sijajnem vzdušju v ekipi in o izjemni priljubljenosti novega trenerja med igralci. Tudi zato, ker so nova klubska pravila povsem drugačna od prejšnjih.

Strateg, ki je na tekmi proti Huddersfieldu žvečil cigarete, ker jih ni smel kaditi, seveda zelo dobro razume majhne grehe in razvade. Zato je po poročanju The Telegrapha umaknil vse prepovedi, ki jih je njegov predhodnik Antonio Conte uvedel na področju prehrane. Chelseajeva zdravniška služba še vedno skrbi za to, da morajo imeti igralci primerne rezultate fizičnih testov, za kar nogometaši tudi odgovarjajo. Kako do teh rezultatov pridejo, pa je zdaj njihova stvar.

Še več, ne samo da je Sarri umaknil prepovedi, temveč je zdaj tudi v pripravljalnem taboru mogoče dobiti neprimerno širši nabor hrane vključno s kar nekaj precej "nešportnimi" pregrehami. Vse v mejah zmernega in normalnega seveda. Ob tem pa je Sarri tudi dovolil igralcem, da zadnjo noč pred tekmo - kadar seveda ne gre za gostovanja, na katera je treba oditi dan prej - preživijo z družinami, s partnerji, pač doma. Kar so prav tako sprejeli z navdušenjem.    

Značke: sarri, chelsea, hrana

Članki iz rubrike