Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2018 18:03:17
Deli članek:

ŠOKANTNA novica iz Anglije: Ne Luis Enrique ne Massimiliano Allegri, temveč bi Arsenal lahko vodil nekdo TRETJI!

V tem tednu se zmeda in negotovost okoli naslednika Arsena Wengerja samo še povečujeta.

Odkar se je francoski strokovnjak odločil, da bo po 22 letih zapustil topničarje, se ves čas ugiba in špekulira o tem, kdo ga bo nasledil. V igri je bilo kar nekaj imen in za vse se je govorilo, da so resna opcija.

Poznavalci so največ možnosti dajali nekdanjemu strategu Barcelone Luisu Enriqueju, prav tako se je govorilo o Massimilianu Allegriju in Mauriziu Sarriju, toda kot trenutno kaže, se na klop topničarjev ne bo usedel nihče od naštete trojice.

V zadnjih dneh se je zgodba zasukala v povsem četrto smer. Angleški The Times trdi, da ima največ možnosti zdaj Željko Buvač. Gre za dolgoletnega pomočnika Jürgena Kloppa, s katerim je sodeloval v Mainzu, Borussii in Liverpoolu.

Toda Buvač je pred nekaj dnevi iz neznanih razlogov zapustil Redse in končal 17-letno sodelovanje s Kloppom. Nekatere informacije pravijo, da se mudi v Banjaluki, kamor se je odpravil zaradi očetove bolezni. Vendar pa je pri Arsenalu glavni človek za okrepitve Nemec Sven Mislintat, zato obstaja kar nekaj možnosti, da bi se zadnje govorice lahko uresničile.

Arsenal ima po prihodu Pierra-Emericka Aubameyanga in Henrikha Mkhitaryana kar nekaj skupnega z Borussio in seveda s 56-letnim Buvačem, s katerim je na enak način povezan tudi Mislintat.

Reuters
Željko Buvač in Jürgen Klopp