Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2018 14:30:50
Deli članek:

NORA ZGODBA na relaciji Chelsea-Napoli! Skoraj neverjetna zamisel bo ta mesec DOBILA EPILOG!

vszi

Pri Arsenalu se spogledujejo z življenjem po Arsenu Wengerju.

Prva naloga odgovornih v londonskem klubu pa je, da najdejo Francozovega naslednika. Topničarji so razkrili, da je prvo ime na njihovem seznamu želja Maurizio Sarri.

Trener Napolija pa je svojemu zastopniku že dejal, naj mu poišče delo v tujini in prav mogoče je, da se bo preselil v London. Toda Arsenal bo imel hudega konkurenta v boju za 59-letnega Italijana, zanj se namreč zelo resno zanima tudi Chelsea.

Kot je znano, se morata kluba o uresničitvi svoje namere odločiti do konca tega meseca, saj je tako zapisano v Sarrijevi pogodbi. Odškodnina je prav tako določena, in znaša osem milijonov evrov, a le do 31. maja.

Reuters
Izjemno zanimiva pa je informacija, ki pravi, da bi Chelsea in Napoli utegnila potegniti posvem drugačno potezo. In sicer naj bi se na tej relaciji zgodila kar menjava trenerjev, tako da bi Antonio Conte iz Chelseaja odšel v Napoli. Predsednik slednjega Aurelio de Laurentiis se je že sprijaznil z dejstvom, da bo ostal brez Sarrija, zato je že stopil v stik s Contejem, s katerim je govoril o tem, da bi ga prav on nasledil na Napolijevi klopi ...