Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2018 14:14:28
Deli članek:

GANLJIVO OPRAVIČILO! "Oprostite mi, z besedami se ne da opisati..." pravi nesrečni vratar Bayerna

Profimedia

Bila je tragikomična napaka, tovrstnih napak pa se na tej ravni seveda ne oprošča. Dan potem je bil Sven Ulreich pričakovano povsem na tleh, potem pa se je zgodilo...

Morda je bila njegova napaka ključni trenutek dvoboja, morda so se čevlji Manuela Neuerja izkazali za prevelike, morda je polfinale lige prvakov prevelik zalogaj za Svena Ulreicha, ki je zadnja leta presedel na klopi za rezervne igralce. Kakorkoli že, njegov spodrsljaj je bil eden od odločilnih trenutkov dvoboja Reala in Bayerna, najtežje pri srcu po napaki vseh napak pa je bilo seveda prav 29-letnemu Ulreichu.

Dan potem se je oglasil prek socialnega omrežja. "Z besedami se ne da opisati kako razočaran sem zaradi izpada iz lige prvakov. Srčno smo si želeli v finale in dali smo vse od sebe, potem pa se mi je pripetila ta nepotrebna napaka. Ne znam je razložiti. Žal mi je... Za mojo ekipo in vas navijače," je zapisal na Instagramu, pri tem pa vse skupaj podkrepil s hashtagom #weiterimmerweiter. Naprej, vedno naprej. Priljubljena fraza legendarnega Bayernovega vratarja Oliverja Kahna.

Morda mu je bilo vsaj malce lažje pri srcu, ko je prebral odzive navijačev in pa svojih moštvenih kolegov. "Glavo gor. Mi smo ekipa," je zapisal James Rodriguez. "Velikokrat si nas rešil, Ulle!" ga je tolažil Javi Martinez. "Glavo gor!! Zmagujemo skupaj in izgubljamo skupaj," pa je dodal Jerome Boateng, še eden tistih, ki so morali izpustiti povratno srečanje.

twitter