Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 26.04.2018 13:20:21

Bliža se poletni prestopni rok: JUVENTUS je skoval PEKLENSKI NAČRT

Reuters
Sezone še zdaleč ni konec, še več, smo ravno v času, ko bo prišlo do odločitve o številnih pomembnih vprašanjih, a se mnogi klubi kljub temu že ozirajo proti prihajajočemu prestopnemu roku.

Tako je tudi pri Juventusu, ki se bori za naslov italijanskega prvaka in ima na vrhu lestvice samo točko prednosti pred najbližjim zasledovalcem Napolijem.

Odgovorni pri stari dami so se 'zapičili' v nogometaša, ki si ga poleti želijo videti v svojih vrstah. Zanimivo je, da je njihova želja nekdo, za katerim je zelo slaba sezona. Toda ta nekdo je igralec, ki je v Juventusu v preteklosti že pokazal, kako kakovosten in kako koristen je lahko za torinski klub.

Seveda govorimo o Alvaru Morati, ki se pri Chelseaju ni znašel, v Londonu mi nikakor ni steklo po željah, zato bi si tudi 25-letni napadalec želel spremembe okolja. In Juventus se zdi idealna izbira, za črno-bele med letoma 2014 in 2016 nastopil na 93 tekmah in zabil 27 golov.



Zanimivo je, da si želi Juventus igralca samo izposoditi, in sicer za dobo dveh let. Nekaj podobnega kot je bilo z Juanom Cuadradom, ki ga je Chelsea stari dami posodil za dve leti, italijanski klub pa se je po koncu posode odločil za nakup in za Kolumbijca plačal 20 milijonov evrov.

Toda zdi se, da bodo pogajanja zelo trda, saj naj bi se odgovorni pri Chelseaju že odločili, da Morata lahko gre samo, če bo na klub prišla konkretna ponudba o odkupu Špančeve pogodbe. Pred torinskim klubom je torej izjemno zahtevna naloga, če bodo želeli uresničiti svoj načrt.

Morato je Chelsea kupil lani poleti in Realu zanj odštel 66 milijonov evrov, nogometaš pa je v 44 nastopih v vseh tekmovanjih zabil 15 golov, kar je precej manj, kot so modri od njega pričakovali.

Članki iz rubrike