Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.05.2017 20:29:57
Deli članek:

Dlake pokonci! Ganljivo pismo nogometaša, ki je imel priložnost, da izloči United in popelje Celto v finale

Švedski napadalec John Guidetti je imel v zadnji sekundi povratnega polfinalnega dvoboja v ligi Europa med Manchester Unitedom in Celto priložnost, da izloči rdeče vrage.

Nekoč eden največjih švedskih nogometnih talentov se je znašel sam pred vrati Manchester Uniteda. Oddaljenost do gola je bila vsega 5 metrov, vrata so bila za nameček še prazna, toda John Guidetti je fantastično priložnost zapravil.

Zapravil je možnost postati veliki junak Celte, namesto tega je postal tragična figura kluba iz Galicije. In Šveda je vse skupaj zelo prizadelo, kar je priznal s svojo zadnjo objavo na družabnem omrežju Instagram.

"Zadnjih 48 ur je bilo zame zelo težkih. Ne morem nehati premišljevati o tem, kaj bi lahko bilo … Ampak takšno je življenje, takšen je nogomet. Včasih zmagaš, včasih izgubiš. Zelo boli, vendar pravijo, da čas celi vse rane. Upam, da res. Rad bi povedal, da sem zelo ponosen na ekipo, na navijače, pa tudi nase. Bilo je krasno popotovanje, ni se končalo na način, na katerega bi si želeli, toda dali smo vse od sebe in nihče ne more zahtevati več od nas. Rad bi tudi čestital Manchester Unitedu ob uvrstitvi v finale. Želim jim vse najboljše v finalu. Vsi jočemo, a ko se solze posušijo, postanemo še močnejši!!! Hvala za vse!! To je AFOUTEZA!!! (galicijsko za pogum op. p.) #HALACELTA" je zapisal švedski reprezentant.