Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.05.2017 18:49:33
Deli članek:

Epska tekma, epski preobrat in največji dokaz, zakaj je Bayern vladar Nemčije! (video)

Reuters

Kakšen dvoboj sta danes v bundesligi odigrala nemški prvak Bayern in drugouvrščeni Red Bull Leipzig!

Zato je Bayern nemški prvak, zato Münchenčani v nemškem prvenstvu nimajo konkurence in veljajo za edine prave vladarje bundeslige.

Na gostovanju pri drugouvrščenem RB Leipzigu so varovanci Carla Ancelottija priredili epski preobrat in prišli do odlične zmage s 5:4, ko je v zadnjih sekundah zmagoviti zadetek po odličnem prodoru zabil Robben.

Leipzig se je favoriziranim gostom odlično upiral. Do vodstva je prišel že v 2. minuti, ko je v polno meril Sabitzer. V 17. minuti je iz najstrožje kazni izenačil Lewandowski. Še v prvem polčasu je Leipzig znova povedel, najstrožjo kazen je v zadetek pretvoril Werner.

V drugi minuti drugega polčasa so domačini povedli že s 3:1, zadel je Poulsen. 13 minut kasneje je bilo 3:2, ko je mrežo Leipziga zatresel Thiago. A že v 65. minuti so domačini znova vodili z dvema goloma razlike, še enkrat je v polno meril Werner.

Nato pa je sledil epski preobrat. V 84. minuti je na 4:3 znižal Lewandowski, za 4:4 je v 91. minuti zadel Alaba, za zmago Bayerna s 5:4 pa v 95. minuti torej Robben.

Vse zadetke iz tekme si lahko ogledate tukaj.