Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.05.2017 16:57:06
Deli članek:

Bosta Ramos in Pique lahko še igrala skupaj v reprezentanci? Selektor Španije spregovoril o težavah med nogometašema

Da se Sergio Ramos in Gerard Pique ne marata, ni skrivnost.

Večkrat smo že videli, kako sta se branilec Reala in branilec Barcelone sporekla, nazadnje se je to zgodilo med zadnjim el clasicom, ko je Sergio Ramos prejel rdeči karton za prekršek nad Lionelom Messijem, nato pa se je živčen obrnil do Gerarda Piqueja in branilcu Barcelone dejal, češ, zdaj govori o sodnikih.

Oba osrednja branilca španske reprezentance sta drug drugega večkrat obtoževala tudi preko medijev, vendar v dresu španske reprezentance je tandem Ramos - Pique do zdaj funkcioniral.


Vseeno so mnogi prepričani, da po zadnjem el clasicu več nič ne bo tako, kot je nekdaj bilo. In tako so španski novinarji povprašali tudi selektorja furie, če verjame, da lahko Ramos in Pique sploh še igrata skupaj.


"Kot trenerja me zanima samo, kaj se dogaja na igrišču in ne, kaj se govori okoli. Kontroliram lahko samo stvari, ki se dogajajo na igrišču. Proti Franciji (Španija je zmagala z 2:0 op. p.) smo bili na zadnji prijateljski tekmi videti dobro. Tako moramo igrati tudi na naslednjih obračunih. Ko fantje igrajo za Španijo, želim, da pokažejo predanost dresu, ki ga nosijo. Ko je tekme konec, seveda branijo barve svojega kluba. To je tisto, kar zagovarjam. Toda jasno, da obstajajo nekatere meje, ki jih ne smejo prestopiti," pravi Julen Lopetegui.

Kaj točno to pomeni za prihodnost pa presodite sami.