Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.05.2017 14:36:12
Deli članek:

Navijači Barcelone si bodo lahko oddahnili: Andre Gomes na izhodnih vratih, njegov morebitni novi delodajalec pa velikansko presenečenje!

Če rečemo, da Andre Gomes od prihoda v Barcelono ni navdušil, bomo zelo omilili predstave Portugalca v dresu katalonskega velikana.

Ko je prejšnje poletje Barcelona za kar 35 milijonov evrov (plus 20 milijonov za različne bonuse) od Valencie odkupila portugalskega vezista Andreja Gomesa, so številni privzdignili obrvi. Saj ne, da bi Portugalec v dresu netopirjev igral slabo, toda jasno je bilo, da za Gomesa v začetni enajsterici Kataloncev ne bo prostora.

A vseeno so le redki pričakovali, da bo Gomes na Camp Nou igral tako zelo slabo. Težko bi rekli, da mu Luis Enrique ni ponudil prave priložnosti, navsezadnje je 23-letni vezist v la ligi odigral kar 28 tekem, vendar ni se izkazal. Zabil je tri zadetke, toda njegove igre so bile tako skromne, da je pred meseci bojda celo Lionel Messi zahteval, da Barcelona Gomesa proda.

In kot vse kaže se bo to tudi zgodilo. Ob Jeremyju Mathieuju in Ardi Turanu naj bi bil tudi Gomes na izhodnih vratih, njegov nov klub pa ... Hja, glede na predstave Portugalca zelo presenetljiv. Katalonski mediji namreč poročajo, da naj bi se za Gomesa ogrel Juventus, ki bo ponj krenil v primeru, da staro damo zapustita Sturaro ali Lemina.