Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.05.2017 18:00:25
Deli članek:

Bo Samir Handanović končno dobil okrepitev v pravem pomenu besede? Inter bojda dogovorjen z zvezdnikom Reala!

Profimedia

Čeprav tudi v naslednji sezoni ne bo igral v ligi prvakov, bo kot vse kaže milanski Inter dobil izjemno močno okrepitev, na San Siro naj bi se preselil zvezdnik Reala!

Osrednjemu branilcu Reala Pepeju po koncu sezone poteče pogodba, nove pa še ni podpisal. Govori se, da je tudi ne bo in da bo po 10 letih zapustil Santiago Bernabeu in se odpravil novim izzivom naproti.

Do zdaj se je veliko šušljalo, da naj bi Pepe odšel na Kitajsko, toda slovita Gazzetta poroča, da naj bi Pepe svojo kariero nadaljeval pri Interju.

Do dokončnega dogovora sicer še ni prišlo, Pepe je načeloma dal zeleno luč za prestop v Milano, toda še pred tem se želi pogovoriti s prvim možem Reala Florentinom Perezom. Šele če mu Perez v podpis ne bo ponudil nove pogodbe, bo portugalski reprezentant zapustil Madrid in se odpravil v Italijo, v nasprotnem primeru bo nadaljeval svojo kariero pri kraljevem klubu.


A bojda ne gre pričakovati, da bo Real Pepeju ponudil novo pogodbo, kar pomeni, da bo po vsej verjetnosti Inter dobil izjemno kakovostno okrepitev za novo sezono.