Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2017 11:12:13
Deli članek:

Neverjetno! Bayern je 'ubil' Cristiana Ronalda, Bavarci na meji med žaljivko in sijajno domislico (foto)

Bavarski velikan si je po vikendu proslave novega naslova nemškega prvaka privoščil nekaj zares edinstvenega.

Kot je pri družabnih omrežjih v navadi, ta svojim uporabnikom ves čas ponujajo predloge, koga dodati za prijatelja, koga spremljati, s kom biti povezan. Tega smo deležni navadni smrtniki, tega so deležni zvezdniki, tega so deležni tudi klubi in podjetja. Tako nasvete in predloge kajpak dobi tudi uradni profil Bayerna. 

In ko se je na praznični 1. maj zvečer kot prvi predlog na seznamu pojavil predlog spremljati uradni profil Cristiana Ronalda, se vedno hudomušni Bavarci niso mogli zadržati. Pozno zvečer so 'posnetek' predloga delili s svojimi sledilci, ob tem pa vse skupaj zelo nazorno in zelo jasno komentirali. 

"Resno, Twitter?!," so zapisali odgovorni pri bavarskem klubu in dodali zelo jezen čustveni simbol, tako imenovanega smeškota ali smejkota. Vse skupaj si lahko ogledate v kopiji tvita, seveda pa si lahko predstavljate, da zadeva zelo močno odmeva in da je naletela na kopico različnih reakcij.

Nekateri menijo, da je po izpadu iz lige prvakov zaradi dveh Ronaldovih zadetkov iz nedovoljenega položaja Bayernu uspela zelo simpatična, zelo duhovita domislica. Spet drugi pa so prepričani, da so Bavarci šli absolutno predaleč. Seveda vam ne bomo pomagali, o tej stvari se boste morali odločiti sami.