Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2017 10:43:13
Deli članek:

Noro, da ne more biti bolj! Oblak ob 23. uri iz sobe na ulico, da bi videl in posnel tole ... (video)

Kar se je zgodilo v ponedeljek zelo pozno zvečer, se ne zgodi praktično nikoli. Zato pa toliko bolj odmeva!

Ura je bila celo že nekaj minut čez 23. zvečer, torej po slovenskih standardih je že bila noč. Vsi nogometaši madridskega Atletica so bili na predvečer prve tekme polfinala lige prvakov seveda že po sobah, mnogi v pižamah (oziroma v čemerkoli pač spijo), nekaj posameznikov je celo že spalo. Toda nato se je zgodilo. Povsem nepričakovano in povsem nenapovedano je pred klubskim hotelom udarilo. 

V pričakovanju obračuna z osovraženim mestnim tekmecem Realom se je zbralo nekaj več kot tisoč navijačev (pozor, 1000!) ki so se postavili čez cesto od hotela, razvili velikanski transparent z napisom 'Nič bolj kot ti', prižgali bakle in gromoglasno peli najbolj udarne pesmi. Prizor je bil epski, presenetil je vse medije in opazovalce dogajanja, namenjen je bil zgolj nogometašem. 

Prav ti so torej tisti, ki so edini lahko v svet spravili posnetke dogajanja. Jasno, kljub zelo pozni uri je padla odločitev, da nihče ne bo ostal v hotelu, Oblekli so se, se hitro zbrali, prišli pred hotel in se srečali z navijači. Ter snemali, delili, uživali v resnično fantastičnih prizorih. Le kako ne bi, le kdo ne bi, ko pa so najzvestejši navijači pripravili nekaj zares epskega. 

Pogosto se zgodi, da gredo navijači ponoči motit nasprotno ekipo. Tokrat so zmotili svojo. A kdor misli, da je bilo Janu Oblaku in soigralcem težko priti iz sob ter da bodo danes zaradi tega kaj slabši, se seveda močno moti. Težko si predstavljamo, da bi jih na današnjem obračunu karkoli lahko podžgalo bolj.