Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2017 07:44:20
Deli članek:

Griezmann v Real? To pa je odgovor! Kako ostre besede na račun zvezdnika Atletica, in to s strani bivšega člana Reala!

Reuters
Antoine Griezmann

Eden od bivših nogometašev Reala ni navdušen nad idejo, da bi se na stadion Santiago Bernabeu preselil Antoine Griezmann.

Marsikateri navijač Reala iz Madrida bi dal skoraj vse, da bi se Antoine Griezmann odločil za prestop na stadion Santiago Bernabeu. Francoz je pač vroča roba, sodi med najboljše nogometaše na svetu, za soigralca Jana Oblaka se ne zanima zgolj Real, ampak tudi številni drugi. No, so pa tudi takšni, ki so prepričani, da zvezdnik Atletica sploh ni dovolj dober za to, da bi lahko igral v dresu Reala. Eden takšnih je – Jese!

Nekdanji nogometaš Reala, ki trenutno igra za Las Palmas, kamor je kot posojen odpel po spodleteli avanturi pri Paris Saint Germainu, je proti temu, da bi k belemu baletu prestopil tudi Griezmann. Njegove besede, zakaj tako razmišlja, pa so še kako ostre. "Mislim, da ga Real ne potrebuje. Zakaj? Preprosto: ker ima že v tem trenutku kar nekaj nogometašev, ki so boljši od njega," je prepričan 24-letnik. Pogumne besede, ni kaj. Sploh za nogometaša, ki bo Atleticu poletu prinesel (vsaj) 100 milijonov evrov