Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2017 10:37:37
Deli članek:

Se je super vroči Andrea Belotti že odločil? Ne Juventus, ne Real, ne Barcelona, dobrodošel – Otok?!

vszi

Andreo Belottija, ki v dresu Torina gole zabija kot po tekočem traku, naj bi še najbolj vleklo v premier ligo.

Eden tistih, ki bodo v poletnem prestopnem roku še dodatno pod drobnogledom, bo tudi Andrea Belotti. Vroči Italijan sodi med najbolj nadarjene napadalce na svetu; gole zabija kot po tekočem traku, pri Torinu pa so si z odkupno klavzulo v njegovi pogodbi bolj kot ne že zagotovili masten zaslužek. Belottijeva odkupna klavzula znaša kar 100 milijonov evrov (veljala naj bi le za tujino), menda pa je kar nekaj klubov, ki jo je pripravljeno plačati.

Kot poročajo različni mediji, ima Belotti nemalo snubcev. V Italiji naj bi ga želela tako Juventus kot tudi Milan, v Španiji tako Barcelona kot tudi Real, v Angliji pa … Hja, v Angliji pa ga menda hočejo kar vsi najboljši. Tudi Manchester United, tudi Arsenal, toda Sky Sport Italia namiguje, da Belottiju najbolj diši – Chelsea! In posledično igranje v ligi prvakov.

"Bo ostal v Torinu še eno sezono? Iskreno povedano ne vem," pravi predsednik Torina Urbano Cairo in dodaja: "Dejstvo je, da med nami vlada zelo iskren odnos. Ko je agent prosil za povišico, sem rekel, da lahko, ampak v zameno za odkupno klavzulo. Na koncu smo bili vsi zadovoljni. Kar zadeva njegovo prihodnost, morda bo zavrnil vse ponudbe in ostal. Če bo ostal, mu tukaj ne bo hudega. Bržčas bi mu dali še eno povišico."