Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 04.03.2017 09:51:42

Jose Mourinho o prihodnosti Ibrahimovića: Vse je v naših rokah, zato …

vszi
Kako dolgo bo švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović še na Old Traffordu? Sam se spogleduje z odhodom drugam, kaj pa na to pravi njegov trener?

Ibra je pred časom dejal, da je v Manchestru pripravljen ostati, toda le, če bodo rdeči vragi v prihodnji sezoni igrali v ligi prvakov. Glede na to, da so trenutno šele šesti z dvema točkama zaostanka za odrešilnim četrtim mestom, to seveda niti približno ni samoumevno.

No, ampak svoje mnenje o Ibrahimovićevi prihodnosti je sedaj predstavil tudi Jose Mourinho. »Sam vidim zadevo tako, da bo Ibrahimović pri nas ostal tudi v naslednji sezoni. Ko je prišel k nam, smo podpisali enoletno pogodbo, pri čemer imamo možnost, da izkoristimo klavzulo, po kateri se bo njegova pogodba podaljšala še za eno sezono,« je navijače Uniteda na novinarski konferenci pomiril Portugalec. »V naslednji sezoni mislim, da bo naš ključen mož. Naš klub bo dvignil na višjo raven,« se nadeja Mourinho. No, glede na to, da je v dosedanjem delu svoje prve sezone v Angliji zabil že 26 golov, od tega dva ob zmagi v finalu ligaškega pokala, je ključen člen rdečih vragov že letos …

Članki iz rubrike