podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
1 03.03.2017 16:37:31

Luis Suarez vrnil čas v temačno obdobje: Veste, celo lastni ženi sem lagal!

Reuters
Urugvajski zvezdnik Barcelone Luis Suarez se je spomnil na dogodke iz leta 2014.

Da se je po prestopu v Barcelono umiril, ni nikakršnega dvoma. Zdaj raje zgolj zabija gole … Toda nekoč je bil zlobni deček evropskega nogometa. Status si je ustvaril že, ko je bil pri Ajaxu, pri Liverpoolu si ga je zgolj dodatno okrepil. Pa še v dresu Urugvaja je dodal svoje. Kakopak najbolj znani so njegovi izbruhi v obliki grizenja tekmecev, tako je na svetovnem prvenstvu leta 2014 svoje zobe zasadil tudi v italijanskega branilca Giorgia Chiellinija.

Tedaj je bil ostro kaznovan zaradi svojega dejanja, izpustiti je moral kar devet reprezentančnih tekem, hkrati ga je Fifa za štiri mesece povsem odstranila iz sveta nogometa. Da je preživlja hude trenutke, ni dvoma, zdaj je obudil spomin na tiste čase. "Zelo je bolelo, otroci so me ves čas spraševali, zakaj ne igram. Če sem iskren, je res bolelo. V prvi vrsti zato, ker sicer res nisem takšen. Sem nežen in moja družina to ve. Moji otroci dobro vedo, da je njihov oče človek kot vsi ostali in kot takšen počne napake. Vedo tudi, da vsak lahko stori napako," je začel zvezdnik Kataloncev in razkril: "Prizadel sem tudi svojo ženo Sofio, saj sem ji lagal. Vprašala me je, ali sem ga ugriznil, pa sem zanikal. Še sam sem težko dojel, kaj se je zgodilo, kaj šele, da bi govoril o tem. Nisem razumel. Prizadel sem jo, ker je vedela, da nisem tak. Novinarji so jo celo spraševali, kakšen sem doma …"

Suarez je hkrati poudaril, da je bila po njegovem mnenju kazen, ki jo je prejel za ugriz v Braziliji, preostra: "Nekoga lahko kaznuje, ga suspendiraš … Toda da mu preprečiš celo treniranje, da si ne more niti ogledati nečaka, kako trenira, to se mi zdi nepošteno. Tega res nisem razumel, niti po naključju. Dajte mi 10, 15, 20 tekem prepovedi, toda da se tako obnašaš do mene … To boli. Vem, da sem storil napako, a vem tudi, da sem le človeško bitje. To bi morali razumeti. Morali bi se postaviti v kožo nekoga drugega in razumeti, kako boli. Nisem šel na galo Fife in tudi nikdar ne bom šel. Nimam težave reči, da nikdar ne bom šel."

suarez chiellini
vszi

Članki iz rubrike