Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2016 12:20:48
Deli članek:

V Turčiji mrgoli nogometnih zvezdnikov, že včeraj bi moral prispeti tudi Messi

vszi

Lionel Messi bi moral v petek pripotovati v Turčijo, kjer ga že čakajo številni nogometni prijatelji, toda zaradi poskusa državnega udara je svoj prihod prestavil na današnji dan. Vseeno pa se poraja veliko vprašanje, ali se bo Argentinec zaradi vseh dogodkov sploh odločil za prihod.

Samuel Eto'o, odlični kamerunski nogometaš, je organiziral humanitarno prijatelsko tekmo, ki bi morala biti na sporedu danes v Antalyi, mestu, v katerem si nekdanji napadalec Barcelone trenutno služi kruh.

Na humanitarnem obračunu bi morala zaigrati številna znana imena svetovnega nogometa, prvi zvezdnik pa bi vsekakor moral biti Lionel Messi, sicer Eto'ojev dober prijatelj. Argentinec bi moral v Turčijo pripotovati že včeraj, toda zaradi poskusa državnega udara se je odločil, da ostane raje doma.

Svoj let je Messi prestavil za en dan, toda v tem trenutku je zelo negotovo, če se bo sploh odločil za prihod v Turčijo, prav tako je negotovo, če bo humanitarni obračun sploh odigran.

Že od včeraj so sicer v Antalyi že Eden Hazard, Samuel Eto'o, Fabio Capello, Eric Abidal, Deco, Michael Essien, David James in Kolo Toure, svoj prihod pa so pred časom potrdili tudi Jose Mourinho, Neymar, Diego Maradona ...

Na tekmi bi sicer moral biti tudi turški predsednik Recep Tayyip Erdogan.