stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 16.07.2016 10:07:23

Je Olimpija res okrepitev našla v Ljudskem vrtu?

Grega Wernig
Nobena skrivnost ni, da športni direktor Olimpije Nenad Protega še naprej pospešeno išče okrepitve za novo sezono, bojda pa je eno izmed njih našel kar v Ljudskem vrtu.

Resda gre v tem trenutku samo za govorice, toda v nogometnih kuloarjih je zaokrožila zgodba, da bi kaj kmalu lahko v zmajevo gnezdo zavil nogometaš, ki je uradno še vedno član Maribora.

Govora je o Amirju Derviševiću, 24-letnemu vezistu, ki je v prejšnji sezoni zelo opozoril nase, a ne zaradi dobrih iger. Visokorasli nogometaš se je v soju žarometov znašel, ker je bil prav on tisti, ki je ob vdoru Viol od enega navijača dobil zaušnico, hkrati pa je bil eden izmed štirih mariborskih nogometašev, ki se je znašel na črni listi Viol.

Pred začetkom nove sezone so v mariborskem taboru sporočili, da na Derviševića več ne računajo, toda Ljubljančan je še vedno član kluba, trenutno trenira z drugim moštvom vijoličastih.

dervisevic tavares
Drago Wernig - TAKA

Že v prihodnjih dneh pa bi se lahko vse skupaj spremenilo, kot vse kaže je namreč Olimpija resno zagrizla za Derviševića, v katerem vidijo idealno, predvsem pa poceni rešitev za svoje težave v osrčju zvezne vrste, v kateri je moral zaradi številnih poškodb in pomanjkanja nogometašev na tekmi s Trenčinom začeti mladi, šele 18-letni Jakob Novak.

V primeru, da bo Dervišević zares oblekel zeleno-beli dres, pa se bo vnovič znašel tako v središču pozornosti slovenske nogometne javnosti, kot v zobeh mariborskih navijačev.

Članki iz rubrike