favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 16.07.2016 09:35:36

Nova (stara) obraza v Celju in Gorici

nk-celje.si
Danes se začenja nova sezona slovenske prve lige, klubi pa še vedno poskušajo najti prave okrepitve, ki bi jim v novi sezoni prinesli rezultate.

Tako so Celjani sporočili, da bo v njihovem dresu še tretjič v svoji karieri zaigral vezist Anej Lovrečič, nekdanji nogometaš Olimpije, ki je s Celjem treniral že nekaj tednov.

"Vesel sem, da sem spet tukaj. Dal bom vse od sebe, da čim bolj pomagam ekipi, da bi se ob koncu sezone veselili visoke uvrstitve na prvenstveni lestvici. Glede na mojo starost verjamem, da lahko pomagam tudi mladim igralcem s svojimi izkušnjami, ki sem jih vsa ta leta nabral v tujini," je ob podpisu pogodbe dejal 29-letni Lovrečič.

Novo okrepitev so predstavili tudi Goričani, ki so prav tako v svojem taboru pozdravili znanega nogometaša, nekoga, ki je v preteklosti že bil član vrtnic. Dveletno pogodbo je z Gorico podpisal Dejan Žigon, ki je nazadnje igral na Poljskem, v 1. SNL pa je do zdaj zbral 111 nastopov in dosegel 24 zadetkov.

zigon
nd-gorica.com

"Moram priznati, da je tako moja kot tudi situacija kluba zelo specifična in zato je prav, da izpostavim veliko zadovoljstvo ob zelo korektnem dogovoru in sodelovanju, ki smo ga sklenili. Želel sem si čim prej urediti status in usmeriti koncentracijo le v nogomet. Hvala predsedniku g. Hariju Arčonu za izkazano dobrodošlico," je ob podpisu dejal Žigon.

Značke: celje, gorica

Članki iz rubrike