Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 16.07.2016 10:26:27

Mandarić pred novo sezono: Prepričan sem, da bo pokal ostal v Ljubljani!

Nikola Miljković
Natanko 66 dni po tem, ko so si nogometaši Olimpije z zmago v Areni Petrol na široko odprli vrata do prvega naslova državnega prvaka po več kot dveh desetletjih, bodo zmaji zdaj v novo tekmovalno leto krenili prav proti Celju. To bo gostovalo v Ljubljani, Milan Mandarić pa verjame, da se bo že danes v Stožicah začela pisati nova zgodba o uspehu.

Spomin na gol Roka Kronavetra v 94. minuti tekme predzadnjega kroga sezone 2015/16 z Rudarjem je še živ, čustva, ki so na plan privrela ob bučnem slavju na polnem Kongresnem trgu, še vedno sila močna. Toda slovenski klubski nogomet je specifičen, in še preden bi lahko navijači Olimpije popolnoma prišli k sebi po skorajda zgodovinskem uspehu njihovega kluba, že morajo iz omar spet povleči drese in šale ter se vrniti na stadion v Stožice.

Te so oživele že v sredo, ko je tam gostoval Trenčin, danes bodo priča še uvodnemu dejanju nove ligaške sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. Olimpija se na dolgo pot proti cilju (zadnji krog bo odigran 27. maja 2017, ko bo v Ljubljani gostoval Aluminij) podaja s tekmo s Celjem, ne glede na vse, kar se je dogajalo na obračunu s slovaškim prvakom, pa Milan Mandarić v prihodnost zre sila optimistično.



"Predvsem pričakujem ogorčen boj z Mariborom, tudi želim si ga. To bi bilo dobro za slovenski nogomet, za njegov ugled na tujem. Dobro se zavedamo, da so v Mariboru še kako ambiciozni. Dolgo časa so bili najboljši in spet si želijo pokal. Že leto dni brez njega bo za njih zelo težko, ampak s tem se še nekako da živeti. Kaj več pa …" je posebej za Ekipo SN spregovoril predsednik Olimpije.

CELOTEN POGOVOR Z MILANOM MANDARIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Članki iz rubrike