Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.03.2016 08:10:35
Deli članek:

Nikdar ne uganete, kdo ga želi! Se bo Terry odzval klicu prijatelja?

Reuters

John Terry odšteva dneve do slovesa od Chelseaja in zbira ponudbe, ena naj bi bila še zlasti mamljiva.

Dvomov ni več, John Terry bo član Chelseaja, pri katerem je preživel praktično vso svojo kariero, le še do poletja. Nato se bo poslovil od stadiona Stamford Bridge in odšel – drugam. Kam, za zdaj ostaja neznanka, menda kot pribito drži le dejstvo, da se od nogometa še ne bo poslovil. No, v javnost so pricurljale prve informacije glede njegove morebitne prihodnosti, govorice pa so kar precej šokantne. Terry naj bi se namreč preselil kar na – Dansko!

Kot poročajo otoški mediji, se Terry dogovarja z Brondbyjem, kjer vlogo predsednika opravlja njegov dober prijatelj Jan Bech Andersen. Slednji je menda branilcu pripravljen ponuditi dvojno vlogo, saj ne bi bil le nogometaš, ampak tudi trener kluba. Brondby je sicer pretekli teden ostal brez trenerja, ko je odstopil Thomas Frank, začasno je vajeti prevzel Aurelijus Skarbalius.

Petintridesetletni Terry je sicer že pred časom namignil, da bi se nekoč dejansko lahko preselil k temu klubu. "Morda nekega dne. Po mojih tekmah s Chelseajem vedno najprej preverim, kaj se dogaja z Brondbyjem," je leta 2014 Terry dejal za TV2.