Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
13.03.2016 21:38:45
Deli članek:

Ibrahimović: Obljubim, da bom ostal v PSG-ju, če ... (video)

Reuters

PSG je danes tudi teoretično postal francoski prvak, čeprav je do konca sezone ostalo še osem krogov.

Nocoj je gostoval pri zadnjeuvrščenem Troyesu in slavil kar z 9:0. Prvo ime dvoboja je bil Zlatan Ibrahimović, ki je zadel štirikrat.


Kapetanu švedske izbrane vrste po koncu sezone poteče pogodba s Parižani, že nekaj časa pa ga povezujejo s številnimi klubi iz različnih držav. Seveda si navijači PSG-ja želijo, da bi Ibrakadabra podaljšal pogodbo z njihm ljubljenim kolektivom, a se to očitno ne bo zgodilo, kar je med vrsticami po današnji zmagi jasno povedal tudi Ibrahimović.

"Zadovoljen sem. Vselej sem imel dobre odnose z navijači in klubom, ki ves čas odlično skrbi zame. Odlično se razumem z vsemi," je povedal Šved, ki je v isti sapi dodal: "Toda kot stvari trenutno kažejo, me naslednjo sezono ne bo v PSG-ju. Do izteka pogodbe imam še mesec in pol, užival bom v času, ki ga bom preživel tukaj. Ne vem pa, kaj se bo zgodilo potem."

Nato pa je postregel z zelo zanimivo izjavo: "Mislim, da Eiffelovega stolpa ne morejo zamenjati z mojim kipom, tako da ... Vendar, če jim to uspe, bom zagotovo ostal, to vam obljubim!"

Čeprav je Ibrahimović očitno odločen, da ne bo ostal v Parizu, predsednik kluba Nasser Al-Khelafi še vedno upa, da bo 34-letnega napadalca, ki je s 27 doseženimi zadetki daleč najboljši strelec lige, pregovoril v podaljšanje sodelovanja. "Zlatan je čaroben. Je izjemen nogometaš. Pogovorili se bomo z njim in videli, kaj bo iz tega nastalo. Seveda ga želimo zadržati."