Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.02.2016 22:20:43
Deli članek:

Marcelo: Vse, kar lahko stori Messi, lahko jaz storim bolje (video)

Profimedia

Rivalstvo med nogometaši Real Madrida in Barcelone je prisotno vsakodnevno, tudi takrat, ko ni na sporedu tekem.

Med obema največjima španskima kluboma seveda vlada veliko rivalstvo. Kadar nekaj odličnega naredijo nogometaši Barcelone, želijo širnemu svetu igralci Reala pokazati, da znajo taisto stvar narediti še veliko bolje. In seveda obratno. 

Tako je bilo za pričakovati, da bodo pri galaktikih pripravili odgovor na Messijevo mojstrovino, ki jo je izvedel na enem izmed Barceloninih treningov, ki si ga je ogledal tudi slavni italijanski pevec Eros Ramazzotti. Argentinski čarovnik je želel navdušiti Italijana in je žogo iz skorajda nemogočega položaja, precej za golovo črto z odličnim zavitim strelom spravil v mrežo. Kaj je uspelo Messiju, si lahko ogledate v povezavi spodaj.

Ni trajalo dolgo, da je v javnosti zakrožil tudi posnetek nogometaša Reala, kako poskuša storiti nekaj podobnega. Ne popolnoma enakega, a zelo podobnega. Tako je Marcelo na enem izmed treningov poskusil z zavitim strelom, ki se je prav tako zdel nemogoč. Tudi njemu je uspelo zabiti gol, vse skupaj pa je Brazilca razveselilo, tako da je kar malce zaplesal. 

Seveda so se takoj začele pojavljati debate, čigav strel je bil težji in boljši, mi izbiro prepuščamo vam. Marcelovo mojstrovino vam seveda ponujamo v videoposnetku, Messijevo pa s klikom na zgornjo povezavo.