Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.02.2016 21:50:32
Deli članek:

Ko Suarez strelja enajstmetrovko, dva obrambna igralca krijeta Messija (video)

Reuters

Odkar je Lionel Messi izvedel tisto famozno enajstmetrovko, pri kateri je na kratko podal do Luisa Suareza, se tekmeci Barcelone Kataloncev ob izvajanju najstrožjih kazni lotevajo na drugačen način.

Ko je dobila Barcelona proti Sportingu iz Gijona na voljo strel iz bele točke, je nogometni svet za trenutek obstal. Ljubitelji najpopularnejšega športa na svetu so se spraševali, kaj bodo tokrat storili Katalonci. Ko je Lionel Messi prepustil izvedbo Luisu Suarezu, so bili mnogi začudeni.

A če so nekateri mislili, da bo Urugvajec poskušal vrniti uslugo Argentincu in mu na kratko podati, da bi Messi dosegel zadetek, so se zmotili. Tokrat je Suarez izvedel enajstmetrovko na povsem običajen način. In jo zgrešil.

Tudi če bi želel podati Messiju, pa se za Barcelono vse skupaj ne bi izteklo najboljše. Pri Gijonu so jasno videli, kaj sta napadalca katalonskega ponosa izvedla proti Celti in so to seveda želeli preprečiti. Tako sta v času Suarezovega strela Messija tesno pokrivala kar dva nogometaša Gijona. To pa še ni vse, bližnjega varstva je bil deležen tudi Neymar. Messija je vse skupaj izjemno zabavalo in ni uspel skriti nasmeška. 

Kako je vse skupaj potekalo, si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. Če pa slučajno še niste videli, kaj sta storila Messi in Suarez proti Celti, pa vam tudi to prilagamo v spodnjem videoposnetku.