Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
19.02.2016 15:41:13
Deli članek:

Uradno: Henty novi član Lokomotive

Sveže iz Rusije! Zdaj že nekdanji nogometaš Olimpije Ezekiel Henty je tudi uradno novi član Lokomotive iz Moskve.

Zdaj ni več nobenih dvomov. Ezekiel Henty je novi član moskovskega prvoligaša Lokomotive. Po uspešno opravljenih zdravniških pregledih je nigerijski nogometaš z novim klubom sklenil štiri in pol letno pogodbo, kar pomeni, da bo v Rusiji ostal do konca sezone 2019/20.


Novico o podpisu pogodbe je javnosti prvi sporočil njegov agent Ayo Makinwa, ki je bil prisoten ob podpisu pogodbe. Na svojem instagramu je na kartko zapisal: "Hvala bogu za še en velik prestop. Ezekiel Henty je tudi uradno član Lokomotiva iz Moskve."

22-letni napadalec si je izbral dres s številko 45, prestop je bil vreden 5,5 milijona evrov. "Vesel sem, da sem prišel sem. Sem zelo navdušen, saj je Moskva veliko mesto in Lokomotiva velik klub. Rad bi se čim prej pridružil ekipi," je ob podpisu pogodbe povedal Henty.

"Veseli smo, da se nam je pridružil Ezekiel Henty. Gre za mladega nogometaša, ki je pripravljen na kakršno koli vlogo v napadu. Verjamemo, da smo naredili odličen posel," pa je pojasnil nekdanji ruski nogometaš, zdaj pa direktor Lokomotive, Kirill Kotov.

Ezekiel Henty v družbi svojega agenta