Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.02.2016 09:21:39
Deli članek:

Ali bo Guardiola pri Bayernu sploh dočakal konec sezone?

Reuters

Sloviti španski trener Pep Guardiola bi trenerski stolček münchenskega Bayerna lahko zapustil že sredi naslednjega meseca.

Tako poročajo nemški mediji, ki imajo zanesljive vire znotraj Bayerna. Vodstvo kluba je namreč razočarano nad potezo Pepa Guardiole, ki je že pred časom razkril, da bo po koncu sezone zapustil nemškega velikana, nobena skrivnost pa ni, da se bo pridružil Manchester Cityju.

Poteza Španca je v klubu in okoli njega dvignila ogromno prahu, česar si vodilni možje münchenskega ponosa ne želijo. Poleg tega še poročajo, da je stanje v slačilnici vse prej kot zavidljivo, odločilni pa bodo naslednji dnevi oziroma tedni.

Vodstvo kluba je Guardioli namreč postavilo ulitmat: v primeru neuspeha v osmini finala lige prvakov mu bodo pokazali vrata. Toda pred Bayernom je zdaj sila zahtevna naloga. V tem delu tekmovanja mu nasproti stoji italijanski Juventus, ki je v zadnjem obdobju v izjemni formi, v domačem prvenstvu pa je zbral kar 15 zaporednih zmag.

Prvič se bosta italijanski in nemški prvak pomerila naslednji torek, povratna tekma pa bo na sporedu 16. marca. Takrat bo tudi znana usoda španskega trenerja ...