Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.12.2015 12:49:54
Deli članek:

Navijač je klicaril, pisal, opozarjal. Niso mu verjeli ...

Reuters

Ob vseh zablodah bi se Real še vedno lahko izgonil sramotni birokratski napaki in izključitvi iz pokala. A moral bi poslušati 50-letnega navijača.

Emilio Rosanes že vrsto let navija za kraljevi klub, in ko je v sredo zjutraj iz časnikov razbral, da namerava trener Rafael Benitez pokalno tekmo proti Cadizu odigrati z ruskim napadalcem Denisom Čeriševim, je vedel, da ljubljena ekipa dela hudo napako. Vedel je, da ima Rus tri rumene kartone in da nima pravice nastopa. 

Zato je nemudoma poklical v pisarne belega baleta, jih kot v kakem filmu opozarjal, kaj se dogaja, a ni dobil pravega sogovornika. Rekli so, naj pokliče še enkrat. Klicaj je še enkrat. Rekli so, naj pošlje po elektronski pošti. Poslal je. Rekli so naj pošlje po faksu. Poslal je. Nato pa so rekli, da ga bodo poklicali nazaj

Čeprav je govoril z več različnimi zaposlenimi v klubu in vsakemu razložil, kar je tudi spisal v obeh sporočilih, ga nihče ni vzel resno. Njegova opozorila so se odbila od stene, Real se je osmešil, izključili so ga iz pokala, Rosanes pa ob medijski pozornosti zgolj skomiga z rameni. "Vedel sem, pa me niso poslušali," pravi.