Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.12.2015 10:49:11
Deli članek:

Briljantno! Tretjeligaška Merida dokončno osmešila veliki Real (video)

Kot da izključitev iz pokala zaradi administrativne napake že sama po sebi ne bi bila dovolj boleča, jo je madridski kraljevi klub skupil še s skrajno domiselnim sarkazmom navidez nevpletenega kluba.

Kot zagotovo veste, je Real na sredini pokalni tekmi proti cadizu na igrišče poslal ruskega napadalca Denisa Čeriševa, ki zaradi rumenih kartonov ni imel pravice nastopa. V skladu s pravili se je Cadiz pritožil, beli balet pa so španske nogometne oblasti kljub zmagi 3:1 na tej sporni tekmi izključile iz tekmovanja

In kaj ima z vsem skupaj Merida, tretjeligaš iz pokrajine Extremadura? Merida se bo ta konec tedna v okviru tretje španske lige pomerila ravno s Cadizom, v klubu pa so izdelali video oglas za tekmo, ki na pirenejskem polotoku ruši rekorde gledanosti. Preprosto zato, ker je tako mojstrsko sarkastičen in v več pogledih preprosto genialen.

Kapetan Meride Johny zaradi rumenih kartonov nima pravice nastopa, v klubu pa so ga za potrebe oglasa zvezali na stol, posnetek opremili z glasbo iz grozljivke in ga zvezanega zaprli v neko skladišče. Vse zato, da se ne bi po kakem naključju znašel na tekmi. S sporočilom, ki se v prevodu iz španščine glasi: "Mi smo ga zavezali."  

Zbadanje Reala je tako zelo jasno, da bolj ne bi moglo biti, in kot da kraljevi klub ni bil ponižan že prej, je zdaj dokončno. Meridi se v odnosih z njim zagotovo ne piše nič dobrega, toda pridobila si je ogromno simpatizerjev. Po ogledu posnetka, boste to verjeto postali tudi vi, pa če vam je Real všeč ali ne.