Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
24.11.2015 13:07:40
Deli članek:

Angleški strelski kralj ujet med mamo in bodočo nevesto

Reuters

Na zelenicah mu gre vse kot po maslu, v zasebnem življenju pa ima prvi zvezdnik Laicesterja Jamie Vardy kar nekaj preglavic. Ujet je med svojo mamo in svojo zaročenko, ki milo rečeno nista v najboljših odnosih.

Jamie Vardy je trenutno prvo ime angleške premier lige, iz tedna v teden ruši strelske rekorde, za nameček je njegov Leicester trenutno vodilna ekipa premier lige. Kaj bi si mladenič, ki je še nedavno tega igral v sedmi angleški ligi, še želel? Njegovo življenje je na videz popolno kot pravljica, a vendarle ni vse tako rožnato. Za to sta poskrbeli dve njegovi najpomembnejši ženski v življenju, mama in zaročenka. Vardy s svojimi starši ni govoril že leto dni zaradi spora, ki sta ga imela z njegovo zaročenko Becky Nicholson.


Da je zadeva resna, sta potrdila tudi mama in oče Vardy, ki zagotavljata, da se ne bosta udeležila sinove poroke, ki je načrtovana za naslednje poletje. Oče Phil je razkril, da je, odkar se je v Jamiejevem življenju pojavila Becky, nenehno v sporu s svojim sinom. "To je res žalostno. Posvetil sem mu 22 let svojega življenja, zdaj pa ne morem uživati v vrhuncu njegove kariere," je potožil oče.

Poroka z Becky je bila sprva načrtovana v času evropskega prvenstva, vse skupaj pa je moral Vardy seveda prestaviti, ker bo, kot vse kaže, del angleške reprezentance v Franciji.