Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.11.2015 12:09:38
Deli članek:

Kako sta videti nogi Vilerja in Vršiča po derbiju (foto)

V taboru vijoličastih so bili po derbiju nezadovoljni s sojenjem glavnega delivca pravice Davorja Drečnika, zdaj se je oglasil tudi sekretar kluba Uroš Jurišič, ki je na svojem Instagram profilu objavil fotografiji, ki naj bi nazorno ponazarjali sodniški napaki.

Mariborčani, predvsem trener Krunoslav Jurčić, je na novinarski konferenci najbolj izpostavljal dve sodniški odločitvi, ki naj bi zelo oškodovali aktualne državne prvake. Prva je povezana z izključitvijo Petra Stojanovića, ki si po mnenju hrvaškega strokovnjaka ni zaslužil drugega rumenega kartona, druga pa s padcem Dareta Vršiča v kazenskem prostoru Olimpije, ko bi morala biti po mnenju Štajercev dosojena najstrožja kazen v korist vijoličastih. 

Kot kaže se pri Mariboru z rezultatom derbija (končalo se je z 2:2) še niso sprijaznili, sekretar kluba Uroš Jurišič je namreč danes objavil fotografiji noge Mitja Vilerja, ki ga je Darijan Matić grobo pokosil in si za ta prekršek ni prislužil niti rumenega kartona, in noge Vršiča, ki naj bi poškodbe utrpel prav ob akciji ob kateri ni bila dosojena najstrožja kazen. 

Jurišič je ob fotografiji zapisal: "Za vse tiste, ki menite, da tv posnetki niso dovolj nazorni. Viler&Vršič dan po derbiju. Brez faula. Brez časti."