Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
14.11.2015 09:31:43
Deli članek:

Bekham: Priplazil bi se nazaj

V zadnjem času smo lahko večkrat slišali govorice o tem, da si pri Manchester Unitedu žalijo vrniti Cristiana Ronalda, ki je leta 2009 z Old Trafforda prestopil v madridski Real.

Nekaj podoobnega je šest let pred njim storil tudi David Beckham. Zanimivo je, da je bilo to ravno takrat, ko je Portugalec iz lizbonskega Sportinga prišel v Manchester.

In prav nekdanji angleški reprezentant je zdaj podelil nasvet svojemu mlajšemu kolegu, in sicer mu je svetoval, naj se vrne k Unitedu. "Nikoli ne bi nikomur svetoval nasprotnega, naj se ne vrne na Old Trafford. Sam bi se priplazil nazaj, če bi se lahko. Ampak po drugi strani so se mi uresničile sanje, ko sem odšel v Real in zaigral za enega največjih klubov na svetu. Vendar ponavljam, nikoli pa ne bi nobenemu igralcu svetoval, naj se ne vrne k Untedu," je razpredal 40-letni Beckham, in nadaljeval: "Cristiano je ljubljenec navijačev bil je zelo uspešen, poleg tega pa je velik garač. Če se odloči zapustiti Real, potem je zame osebno najbolje, da se vrne v Manchester. Sam nikoli nisem dobil te priložnosti, ampak sem ponosen na klube, za katere sem igral po Unitedu."

Reuters