Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
md
md
12.08.2014 17:23:03
Deli članek:

Bo Suarezova menjava Eto'o?

Reuters

Če gre verjeti angleškim medijev, bi lahko Liverpool v prihodnjih dneh okrepil kamerunski napadalec Samuel Eto'o.

Nekdanjega nogometaša Anžija, Interja, Barcelone in Mallorce v zadnjih dneh povezujejo predvsem z odhodom na Nizozemsko, kjer naj bi si ga srčno želel v svojih vrstah videti trener Ajaxa Frank de Boer, toda Eto'o, ki je v prejšnji sezoni igral za Chelsea, bi kaj lahko ostal v Angliji. 

Zanj se namreč zanima Brandon Rodgers, strateg Liverpoola, ki mrzlično išče zamenjavo za Urugvajca Luisa Suareza, ki je pred tedni okrepil Barcelono. Ko je že kazalo, da so novega napadalca našli v Loicu Remyju, je prestop Francoza padel v vodo, tako da se je Rodgers obrnil k drugim možnostim.

Pokazal je zanimanje za odličnega napadalca Radamela Falcaa, vendar Monaco zanj zahteva preveč, tako da je poiskal realnejšo tarčo in jo našel v Eto'oju. Kamerunec je trenutno prost igralec in pri Liverpoolu razmišljajo, da bi ga angažirali, čeprav triintridesetletnik zahteva visoko plačo. V prejšnji sezoni je pri Chelseaju zaslužil okrog 9 milijonov evrov, tudi v novi sezoni pa ima podobne apetite. A redsi so mu tako visoko plačo pripravljeni ponuditi, predvsem zato, ker jim zanj ne bo treba plačati odškodnine.