Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.08.2014 14:43:29
Deli članek:

Zajc: Hierarhija je jasna

Nikola Miljković

Potem ko je Olimpija uveljavila odkupno klavzulo, ki jo je imel Miha Zajc s Celjani, je primorski biser v torek opoldne tudi uradno postal član Olimpije, z zeleno-belimi je podpisal triletno pogodbo.

"Občutek ob vrnitvi v Olimpijo je prekrasen. To je klub, v katerem sem prvič dobil priložnost nastopiti v članski konkurenci, teh občutkov nikoli ne pozabiš. Komaj čakam, da se pridružim soigralcem in da bomo s skupnimi močmi spisali uspešno zgodbo. Hvaležen sem upravi kluba na čelu s predsednikom Izetom Rastoderjem, ki mi je omogočila, da znova oblečem zeleno-beli dres," je po podpisu pogodbe dejal Miha Zajc.

"Zavedam se, da me čaka še ogromno trdega dela in prelitega znoja. Najprej se želim dokazati strokovnemu vodstvu in soigralcem, šele nato se bomo lahko pogovarjali o moji vlogi v ekipi. Hierarhija obstaja v vsakem klubu, tako da ne pričakujem nikakršne zaščite s strani kogarkoli. Če bo moštvo kot kolektiv igralo še naprej tako homogeno in učinkovito, bodo tudi rezultati temu primerni. Osebno verjamem v zmaje in uspešno nadaljevanje državnega prvenstva," je pristavil obetavni 20-letni vezist.

Olimpija je prvenstvo začela zelo dobro, varovanci trenerja Darka Karapetrovića so si samozavest okrepili tudi z dobro predstavo na prijateljski tekmi proti Chelseaju. "Dejstvo je, da so fantje še enkrat dokazali, da so konkurenčni tudi evropskim moštvom in da lahko letos pričakujemo precej boljšo in všečno Olimpijo. Z vsemi močmi bom pomagal soigralcem, da z uspešnimi igrami tudi v prihodnje navdušujemo naše zveste navijače. Povrh vsega pa bo pravi užitek igrati na našem največjem in obenem najlepšem nogometnem objektu," je še povedal povratnik v zmajevo gnezdo.