Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
11.08.2014 15:06:26
Deli članek:

Cvijanović predstavljen na Reki

HNK Rijeka

Tako kot smo v Ekipi24 že poročali pred dnevi, je zdaj že nekdanji nogometaš Maribora Goran Cvijanović novi član Rijeke.

Le nekaj ur po tem, ko je četa Matjaža Keka zabeležila svojo štirinajsto zaporedno zmago na uradnih tekmah na gostovanju pri Splitu, so Rečani predstavili najnovejšo okrepitev. 

ŠTEVILKA ŠTIRINAJST
To je sedemindvajsetletni vezist iz Šempetra pri Novi Gorici, ki je za Maribor zbral natanko 200 nastopov in zabil 35 golov. Po opravljenem zdravniškem pregledu je Cvijanović danes še podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja. "V Sloveniji, še posebej v Mariboru, v veliki meri spremljajo uspehe Rijeke. Veliko vem o klubu in govoril sem z nekaterimi bivšimi igralci, vsi so mi o klubu povedali le veliko pozitivnega," so bile prve besede novopečenega člana trenutno še neporažene ekipe hrvaškega prvenstva. V Rijeki bo nosil dres s številko 14. 

KAKOVOST NI SPORNA
Zadovoljstvo so izrazili tudi vodilni klubski možje, še posebej pomočnik športnega direktorja Ivan Mance, ki je Cvijanovića označil za izredno kvalitetnega nogometaša, ki je pri Mariboru igral vidno vlogo pri osvajanju številnih lovorik. "Prepričan sem, da v ekipi še povečal konkurenco in želim mu veliko sreče v bitki za svoje mesto," je še dodal Mance. Cvijanović se je tako ob Matjažu Keku in Miralu Samardžiću kot tretji Slovenec pridružil temu vročemu hrvaškemu moštvu.