Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.08.2014 14:38:32
Deli članek:

Radomlje: Obžalujemo neljubi dogodek

vszi

Na neljube dogodke, ki so se včeraj zgodili med tekmo Radomlje - Olimpija, ko so nepridipravi odtujili osebne predmete nogometašev Olimpije, so se odzvali tudi iz radomeljskega prvoligaša.

"V nogometnemu klubu Kalcer Radomlje globoko obžalujemo neljubi dogodek z nedeljske tekme Kalcer Radomlje - Olimpija Ljubljana, ko so nepridipravi vdrli v slačilnico gostov in odtujili osebne predmete  ter  klubsko opremo ljubljanskega kluba," so zapisali na klubski spletni strani in dodali, da je bilo varovanje organizirano v skladu z varnostnim načrtom, ob enem pa izrazili željo, da bi se krivca čimprej našlo. "Dogodek obsojamo in obžalujemo, obenem pa želimo, da se odtujena lastnina igralcem in klubu vrne. Krivca bo pokazala policijska preiskava, ki je še v teku, vsekakor pa upamo, da bo čimprej zaključena."

"Tekma je bila pravi praznik nogometa, saj se je v domžalskem Športnem parku zbralo 2500 navijačev obeh klubov. Škoda, da je tatvina zasenčila vse preostalo dogajanje, saj je bil to dogodek, kakršnih si v slovenskem nogometu lahko le želimo. Zato bomo tudi v NK Kalcer Radomlje storili vse, kar je v naši moči, da pripomoremo k čim hitrejši razrešitvi zadeve," so še zapisali v izjavi za javnost.