Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
31.07.2014 15:06:22
Deli članek:

Chelsea želi še enega nogometaša Atletica

Reuters

Neverjetno, a resnično. Angleški velikan Chelsea si po tem, ko so v svoje vrste iz Atletico Madrida že pripeljali Diega Costo in Filipeja Luisa, iz posode pa so vrnili tudi Thibauta Courtoisa, prizadeva na Stamford Bridge zvabiti še enega nogometaša rdeče-belih.

Visoko na seznamu želja stratega Londončanov Joseja Mourinha je centralni branilec Joao Miranda, za katerega se Chelsea zanima že nekaj časa. Ponudba modrih za devetindvajsetletnega Brazilca naj bi znašala 25 milijonov evrov, medtem ko Atletico zanj zahteva 30 milijonov. 

Mourinho pospešeno išče zamenjavo za Davida Luiza, ki je v tem prestopnem roku odšel iz Stamford Bridga in za 50 milijonov evrov okrepil vrste PSG-ja, čeprav ima v tem trenutku na voljo tri odlične centralne branilce, Terryja, Cahilla in Zoumo, na tem položaju lahko igra tudi Ivanović, na priložnost pa nestrpno čakajo tudi nekateri mladi nogometaši modrih, na čelu z zelo talentiranim Nathanom Akejem

A Mourinho ve, da je pred Chelseajem težka in dolga sezona ter da je dobro imeti na voljo zelo širok kader. Zato si na vse načine prizadeva, da bi v klub prišel Miranda, ki ima, zanimivo, istega zastopnika kot Mourinho. Oba zastopa Jorge Mendes, ki je zastopnik tudi Filipeja Luisa in Diega Coste.