Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
31.07.2014 13:43:55
Deli članek:

S številko tudi Velikonja

vszi

Pri Cardiff Cityju so igralcem podelili številke za naslednjo sezono, svojo je dobil tudi Etien Velikonja.

Cardiff City je preteklo sezono končal na najslabši možen način: že po enem letu se je poslovil od elitne angleške lige. Ole Gunnar Solskjaer je kljub temu ostal trener in morda bo Norvežan v drugoligaški konkurenci kaj več priložnosti za dokazovanje ponudil tudi Slovencu.

Odkar je Etien Velikonja član Cardiff Cityja, je zanj odigral le štiri tekme. Nekdanji trener Malky Mackay ga je hitro postavil na hladno, v sezoni 2012/13 je tako odšel celo na posodo drugam, nekaj mesecev je igral za Rio Ave. Čeprav ga je večina že prečrtala, se je Primorec poleti vrnil v Wales in tam začel s pripravami na novo sezono. Zdaj pa dobil tudi številko (35), kar daje slutiti, da bo dejansko ostal pri zmajih.

Seveda pa to ne pomeni kaj prida, v mesecu dni, kolikor bo še trajal poletni prestopni rok, se lahko jasno zgodi marsikaj. Tudi to, da bi se nekdanji član Gorice vrnil nazaj v Maribor. Nedolgo tega se je na Štajerskem pač začelo šušljati, da je Velikonja spet zanimiv športnemu direktorju vijoličastih Zlatku Zahoviću...