Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
18.12.2020 13:40:01
Deli članek:

Vdova Kobeja BRYANTA je izgubila moža in hčerko, zdaj pa jo toži LASTNA MATI! Tu so podrobnosti ...

Škandal v družini Bryant.

Vanessa Bryant nedvomno preživlja najtežje obdobje svojega življenja. Januarja je v nesreči s helikopterjem izgubila moža Kobeja in svojo hčerko Gianno, zdaj pa jo toži lastna mati.

Da, prav ste prebrali. Sofia Urbieta Laine toži svojo 38-letno hčerko Vanesso Bryant in od nje zahteva plačilo za vse ure, ko naj bi delala kot neplačana asistentka in skrbela za svoje vnuke. Bryantova vdova je v zapisu razkrila, da je njena mama 20 let živela v eni od njunih nepremičnin v bližini družine Bryant. "Bila je babica, ki sva jo podpirala jaz in njen zet na mojo željo. Zdaj pa mi želi zaračunati 96 dolarjev na uro, ker naj bi 12 ur dnevno, in to 18 let delala kot varuška svojih vnukov. Resnica je, da je včasih čuvala starejši hčerki, ko sta bili malčici."

"Pred nekaj časa sem ji iskala novo hišo, ona pa je med tem časom v intervjuju dejala, da sem jo vrgla iz hiše. Kljub obtožbam sem bila pripravljena, da ji namenim mesečno podporo do konca življenja, a to očitno ni bilo dovolj. Zdaj od mene zahteva hišo, mercedesa in 5 milijonov dolarjev," je dejala Bryantova.