Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

/
/
0 18.12.2020 12:18:31

POMEMBNE informacije za igralce FANTASYJA: Kdo NE BO IGRAL v 19. krogu

Kdo ne bo igral v 19. krogu?

TABOR – KOPER

Trener Goran Stanković je odslužil kazen in se vrača na domačo klop, na zelenici bo obrambi znova poveljeval Klemen Nemanić, tudi tokrat pa v kadru ne bo Maria Zebića. V zasedbi z Bonifike je Goran Jozinović prestal kazen rumenih kartonov, Bojan Knežević je okreval po bolezni, Ivan Borna Jelić Balta je vprašljiv zaradi poškodbe.

OLIMPIJA – GORICA

Ljubljančani bodo zaigrali brez kaznovanega Ivana Močinića, Eric Boakye bo manjkal zaradi zdravstvenih težav, Nika Kapuna in Vitje Valenčiča ne bo zaradi poškodbe, po štirih tekmah odsotnosti zaradi izključitve se v kader vrača Miral Samardžić. Štirikratni prvaki nimajo kaznovanih igralcev, prav tako ne večjih preglavic s poškodbami.

DOMŽALE – BRAVO

Pri Domžalah so poškodovani Slobodan Vuk, Gaber Dobrovoljc, Mattias Käit in Tilen Klemenčič, v kadru prav tako ne bo Predraga Sikimića. Trener Brava Dejan Grabić bo pogrešal kaznovanega Luka Žinka in poškodovanega Žana Trontlja.

CELJE – MURA

Za aktualne prvake je pomembno spoznanje, da se je na igrišče vrnil Luka Kerin, na klopi je v pripravljenosti Denis Marandici, poškodovana sta Lan Štravs in Gašper Koritnik.

Pri Sobočanih zaradi štirih rumenih kartonov nima pravice nastopa Luka Bobičanec, zaradi okrevanja po poškodbi v ekipi ne bo Alena Kozarja, Matka Obradovića, Marina Karamarka, Staniše Mandića in Renata Simića.

MARIBOR – ALUMINIJ

Pri 15-kratnih prvakih zaradi štirih rumenih kartonov ne bo Aleksa Pihlerja, Nemanja Mitrović, Felipe Santos in Kenan Pirić so poškodovani, Martin Milec je suspendiran zaradi pozitivnega dopinškega testa.

V moštvu iz Kidričevega ne bo poškodovanih Lucasa Horvata in Nikole Leka, med kandidati za nastop naj ne bi bilo več Marka Maletića in Filipa Kukuličića, rdeče-beli so z njima menda prekinili pogodbo.

Članki iz rubrike