mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

svet24.si
svet24.si
0 18.12.2020 13:29:14

Izbranka slovenskega nogometaša v GUINNESSOVI knjigi rekordov: Poglejte, kaj ji je USPELO! (video)

Plesalka se je vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov v številu obratov pri dunajskem valčku. V 30 sekundah jih je izvedla kar 25, izziv pa je opravila pred plesnim sodnikom in predstavnico knjige rekordov.
Nadiya Bychkova
Najslavnejša slovenska plesalka se je najhitreje zavrtela ob dunajskem valčku in se vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov, nam pa je povedala, kaj ima po njenem mnenju največje zasluge za njeno lepoto.

Lepa Nadja Bičkova, slovenska plesalka z ukrajinskimi koreninami, je prvo, pomladno karanteno preživela doma v Sloveniji skupaj z možem, nogometašem Matijo Škarabotom, in njuno štiriletno hčerko Milo. Drugo karanteno preživlja v Londonu v Veliki Britaniji, kjer je pred epidemijo nastopala v najpriljubljenejšem britanskem šovu Zvezde plešejo, v katerem se je vrtela kot profesionalna plesalka. Zaradi seksapila in lepote pa se redno pojavlja na naslovnicah britanskih tabloidov. Pravi, da živi kot športnica – vsak dan se giblje in se zdravo prehranjuje. A vseeno nam je pred časom izdala svoj edini recept za lepoto: spanje. "Sem izredno disciplinirana in sem v postelji že ob enajstih," je povedala in dodala, da ponočevanje s prijatelji ob takem športnem režimu odpade. Po porodu hčerke Mile je svojo postavo hitro dobila nazaj. "Plesala sem do šestega meseca nosečnosti in spet začela plesati mesec dni po porodu. Telo mi je samo sporočalo, kaj potrebuje, in glede na to, da ga znam poslušati, je vse hitro prišlo na svoje mesto."


Nadja, ki se lahko pohvali, da je dvakratna svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov, je tako v popularnem plesnem šovu letos nastopila le v skupinskih točkah, a vseeno dobila posebno zadoščenje. Postavila je Guinnessov rekord v številu obratov ob dunajskem valčku.

Članki iz rubrike